Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهر جدید هشتگرد گفت: شهر جدید هشتگرد به دلیل قرار گرفتن در شاهراه تجاری- ترانزیتی ایران، از ظرفیت گردشگری بی نظیری برخوردار است و وجود جنگل ۹۶ هکتاری حاشیه اتوبان و گسترش فضای سبز ، این شهر را در بین دو قطب گردشگری و فضای سبز قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، محمدعلی حاجی زاده با اشاره به پتانسیل‌های فضای سبز موجود شهر اظهار کرد: با توجه به اینکه چشم انداز شهر جدید هشتگرد،شهر ورزش و هنر بوده مجموعه شرکت عمران در تلاش است رویکرد ورزشی- تفریحی را در این شهر دنبال کرده و پهنه وسیعی را  به کاربری‌های ورزشی فضای باز شامل انواع زمین های بازی(بازی های رسمی و بازی های محلی-بومی)، مجموعه های اسب سواری، مسیرهای متعدد دوچرخه سواری و پیاده روی، ورزشهای طبیعی و خلاقانه و…اختصاص داده تا این اراضی را به قطب فعالیت های ویژه ورزشی تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یکی دیگر از سیاستهای شرکت عمران رویکرد انسان محور در طراحی و برنامه ریزی است و از گذشته طرح‌هایی برای مسیرهای پیاده روی و دوچرخه سواری پیش بینی شده که کامل نشده و با این رویکرد یک شبکه قوی و منسجم از مسیرهای پیاده و دوچرخه‌ای طراحی شده که این اراضی را به مقصد پیاده‌روی و دوچرخه سواری نه تنها برای مردم شهر بلکه برای گردشگران تبدیل می کند.

عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهرجدید افزود: باغ‌های متنوعی به شکلهای مختلف مثل باغ کودکان، باغ کتاب ایرانی، باغ های ملل، باغ کشاورزی مشارکتی ،باغ بانوان، باغ گیاهان دارویی و باغ های هنری همچون باغ مجسمه جهت معرفی مشاهیر استان البرز در این شهر  برنامه ریزی شده است.

حاجی زاده بیان کرد: شرکت عمران شهر جدید هشتگرد در راستای تحقق اهداف خود در خصوص ایجاد فضای سبز و فراهم نمودن محیطی سبز و آرام، اقدام به بهره‌برداری ایستگاه پمپاژ پساب تصفیه خانه برای سایت‌جنگل با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان نموده است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت گلخانه هیدروپونیک شهر گفت: گلخانه این شهر با هدف اشتغال فارغ التحصیلان کشاورزی و زنان سرپرست خانوار احداث شده است که در زمان حاضر اشتغال ۳۰۰ نفر متخصص و بیش از ۸۱۰ نفر از زنان سرپرست خانوار را در بر داشته است.

وی در ادامه به اجرای طرح مزرعه شهروندی در زمینی به مساحت ۴ هکتار اشاره کرد و گفت: از جمله اهداف این طرح می‌توان به ایجاد فضای سبز کاربردی و متفاوت با کشت محصولات ارگانیک توسط شهروندان و بهبود روحیه آنان اشاره کرد.

عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهرجدیدهشتگرد یکی دیگر از اهداف ایجاد مزارع شهروندی را آموزش و ترغیب شهروندان به کاشت و پرورش سبزی‌های ارگانیک و گیاهان دارویی اعلام کرد و افزود: به منظور افزایش سطح آگاهی شهروندان کلاس‌های آموزشی نیز توسط اداره فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود.

حاجی زاده در پایان از راه اندازی پیست دوچرخه سواری سایت جنگل حاشیه اتوبان خبر داد و گفت: این پیست در زمان حاضر به طول 3 کیلومتر می‌باشد که در تلاش هستیم این مسیر را گسترش داده تا شهروندان دوچرخه سوار از آن بهرمند شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهر جدید هشتگرد شرکت عمران شهر جدید هشتگرد محمدعلی حاجی زاده احداث باغ شهر جدید هشتگرد شرکت عمران شهر دوچرخه سواری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۲۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • بهسازی و توسعه بوستان‌های منطقه ۵ قم
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»