Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی حدود یک هفته از رفتن مدیرعامل شرکت عمران هشتگرد به شهرداری تهران می‌گذرد که بلاتکلیفی این شرکت باعث گرفتاری مردم شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ۲۵ مهرماه امسال علیرضا زاکانی طی حکمی مسعود حق‌لطفی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد را به‌عنوان سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ روز بعد از انتصاب مراسم معارفه حق‌لطفی با حضور عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران برگزار شد.

بر اساس اعلام پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات مهندس علی اکبر فسایی در سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، دکتر مسعود حق لطفی به عنوان سرپرست جدید این سازمان معارفه شد.

در بخشی از این مراسم عباس شعبانی، طی سخنانی هدف از انجام تغییرات مدیریتی را دمیدن روح نشاط و پویایی به کالبد معاونت فنی و عمرانی دانست و با تاکید بر اینکه نباید تکریم مدیران قبلی را به حساب عدم توانایی گذاشت، یادآور شد: این فرآیند به معنای انتقال مدیران از یک جبهه کاری به موقعیت کاری دیگر است و زمینه ساز تحرک بیشتر امور اجرایی و تحول در فعالیت‌های جاری خواهد بود.

وی با اشاره به اقدامات کانون‌های ارزیابی مدیران که به ابتکار شهردار تهران تشکیل شده است، ارزیابی و گزینش مدیران در این کانون‌ها را بر مبنای فرآیند‌های علمی و تخصصی توصیف و ابراز امیدواری کرد تغییرات اخیر مدیریتی در معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، منشاء تحولات جدی در امور زیرساختی پایتخت باشد.

گفتنی است حدود یک هفته از رفتن حق‌لطفی از شرکت عمران هشتگرد می‌گذرد. با توجه به این‌که حدود ۵۰ هزار واحد مسکن مهر در شهر جدید هشتگرد جانمایی شده، انتظار می‌رفت شرکت عمران شهر‌های جدید ایران در راستای جلوگیری از بلاتکلیفی این شرکت و سردرگمی مردم نسبت به انتصاب سرپرست اقدام می‌کرد. اما تا امروز اول آبان‌ماه ۱۴۰۰ چنین اتفاقی نیفتاده است. بلاتکلیفی در معاونت‌های حمل‌ونقل و مسکن وزارت راه یکی از مسائلی است که پیگیری برنامه‌ها و اهداف این وزارتخانه را دچار اختلال کرده است.

یکی از انتظارات مردم این است که رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی هرچه سریع‌تر تکلیف معاونت‌های وزارت راه را مشخص کند. دیروز کلنگ اولین پروژه قانون جهش تولید مسکن در اردبیل به زمین زده شد، برنامه‌ای که قرار است در قالب آن تا ۴ سال آینده ۴ میلیون واحد مسکونی ساخته شود. البته با تدوام بلاتکلیفی موجود در زیرمجموعه‌های وزارت راه پیش بینی می‌شود این برنامه دستخوش تاخیراتی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت عمران هشتگرد مدیرعامل شرکت عمران مسعود حق لطفی شهرداری تهران فنی و عمرانی شرکت عمران عمران شهر حق لطفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد