Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محسن آسوبار، شهردار شهر جدید هشتگرد، در نشست خبری که عصر دوشنبه در محل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد برگزار شد، ضمن اشاره به نقش اصحاب رسانه در ایجاد روحیه مطالبه‌گری و انتقال مطالبات شهروندان به مدیریت شهری دارند، گفت: حدوداً ۳۰ سال است که شاهد احداث شهر جدید هشتگرد هستیم، حریم این شهر ۱۰ هزار هکتار بوده و دومین شهر بزرگ استان البرز بعد از کلانشهر کرج به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسوبار با بیان اینکه شهر جدید هشتگرد بزرگترین شهر جدید کشور است، ادامه داد: این شهر از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخوردار است اما متاسفانه آنطور که باید پیشرفت نکرده است؛ در دوره مدیریت ششم مدیریت شهری حفظ انسجام میان شهرداری، شرکت عمران و شورای شهر مهم‌ترین اولویت است و سعی داریم از تکرار تجربیات تلخ گذشته دوری کنیم چرا که اختلاف میان مدیریت شهری و شرکت عمران به ضرر شهر جدید خواهد بود.

وی با بیان اینکه امید داریم بتوانیم قدم‌های مثبتی در راستای توسعه شهر برداریم، گفت: برخی به دنبال اختلاف افکنی هستند اما شهروندان این شهر آگاه هستند و به مسائل حاشیه‌ای توجهی نمی‌کنند.

شهردار شهر جدید هشتگرد در بخش دیگری با اشاره به بازدید از شهرک کومه این شهر، اظهار کرد: موضوع آب و فاضلاب این شهرک رفع و مسیر دسترسی آن نیز اصلاح و عملیات احداث پروژه در حال انجام است؛ درصدد هستیم ظرف دو ماه آینده این پروژه را تکمیل و به بهره برداری برسانیم.

وی به سرانه‌های درمانی شهر جدید هشتگرد اشاره کرد و افزود: زمین بیمارستان در سال ۱۳۹۰ توسط شرکت عمران به شهرداری تحویل داده شد که شهرداری این بیمارستان را که ۱۷ سال از عمر بنایش گذشته بود تکمیل کند و به وزارت بهداشت تحویل دهد.

شهردار شهر جدید هشتگرد افزود: در سال ۹۳ شهرداری هشتگرد توافقی با سرمایه گذار بخش خصوصی انجام داد تا پروژه به تکمیل برسد اما با قصور سرمایه گذار هنوز این پروژه به اتمام نرسیده و به این نتیجه رسیدیم که زمین را به شرکت عمران برگردانیم؛ این فرایند با توجه به اتفاقات رخ داده قضائی شده و سیر مراحل آن به طول می‌انجامد.

وی با بیان اینکه شرکت عمران زمینی ۱.۷ هکتاری را به بیمارستان اختصاص داد، تصریح کرد: ساختمان این بیمارستان توسط خیرین، شرکت عمران و مدیریت شهری احداث خواهد شد.

آسوبار با اشاره به اینکه قرار است یک آرامستان در شهر جدید هشتگرد احداث شود، عنوان کرد: صورتجلسه ای در این خصوص تنظیم شده و زمین مربوطه که دارای سند مالکیت بود، مشخص شده و مجوز محیط زیست نیز اخذ و به شرکت عمران تحویل داده شده است.

وی ادامه داد: کلنگ احداث آرامستان شهر جدید هشتگرد زده شده است اما مدیریت قبلی شرکت عمران خلف وعده کرده و گفته است که امکان تملک زمین را نداریم.

شهردار هشتگرد در بخش دیگری به سرانه‌های شهر جدید هشتگرد اشاره کرد و گفت: متأسفانه رشد متوازنی میان ساخت و ساز مسکونی و خدماتی وجود ندارد و این موجب شده که سرانه‌های ورزشی، فرهنگی، فضای سبز و غیره در این شهر پایین باشد.

وی گفت: توزیع سرانه‌های مختلف فرهنگی، فضای سبز و غیره در فازهای یک و دو شهر جدید مناسب است اما در فازهای ۳، ۴ و ۷ دچار فقر سرانه‌های خدماتی هستیم. همچنین از رقم بودجه شهرداری شهر جدید هشتگرد، ۲۰ میلیارد تومان مربوط به حوزه عمران است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: سرانه درمانی بیمارستان مدیریت شهری شهر جدید هشتگرد مدیریت شهری شرکت عمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سیدکاظم حسینی کارنامی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، از اقدامات گسترده این شرکت در راستای مدیریت مصرف، کاهش هدررفت و ارائه خدمات نوین به مشترکان خبرداد. وی با اشاره به تست و بازرسی ۱۴۲هزار کنتور برق در سال ۱۴۰۲، گفت: در این طرح ۲۳هزار کنتور معیوب شناسایی و تعویض شد که منجر به بازگشت ۳۲ میلیون کیلووات ساعت مصرف برق و صرفه‌جویی قابل توجه در منابع ملی و هزینه‌های مشترکان شد.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از کشف ۳هزار انشعاب غیرمجاز در این بازدیدها خبرداد و افزود: با متخلفان مطابق قانون برخورد قانونی صورت گرفته و ۱۳ میلیون کیلووات ساعت برق به چرخه فروش بازگشت.حسینی کارنامی، هوشمندسازی ۸۰درصدی مشترکان را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این شرکت در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و گفت: این اقدام با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی همکاران انجام شد و نقش موثری در مدیریت مصرف برق، بهینه‌سازی شبکه و ارائه خدمات نوین به مشترکین ایفا خواهد کرد.وی ادامه داد: هوشمندسازی در بخش‌های عادی و دیماندی انجام شده و شامل تعویض کنتور، تعویض تابلو سنجش، کنترل‌پذیری پست‌های اختصاصی مشترکین ولتاژ اولیه و سایر اقدامات مرتبط بوده است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از ثبت اطلاعات ۲۳هزار مشترک دارای کنتور هوشمند و امکان دسترسی برخط به این اطلاعات خبر داد و گفت: این اقدام به مشترکان این امکان را می‌دهد که به طور لحظه ای از میزان مصرف برق خود مطلع شده و نسبت به مدیریت آن اقدام کنند.حسینی کارنامی با تقدیر از تلاش و تعهد همکاران این شرکت، اظهار کرد: مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه لوازم اندازه‌گیری در سال ۱۴۰۲، نشان‌دهنده تلاش و تعهد بی‌وقفه این شرکت در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مشترکین، مدیریت مصرف برق، صرفه‌جویی در منابع ملی و حفظ حقوق بیت‌المال است.

دیگر خبرها

  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی
  • برگزاری مراسم عزاداری در ساوجبلاغ